ELECTRONISCHE VEILIGHEIDSPRODUCTEN

» E-LOCK STANDAARD

E-Lock is een nieuw elektronisch toestel waarmee u een permanente controle kunt uitoefenen op de toegang van uw opslagplaats of op de toegangsdeur van uw bestelwagen.

» E-LOCK GOLD

E-LOCK GOLD is een elektronisch toegangscontrole- System dat in real time ook zijn locatie communiceert via GSM/GPS-technologie tijdens voorgeprogrammeerde intervallen. Bij ongeoorloofde toegang genereert E-Lock Gold een alarmsignaal naar een gsm of pc.

» GPS DETECTOR

GPS DETECTOR is een toestel met GSM/GPS-functie dat in real time of op geprogrammeerde tijdsintervallen zijn positie communiceert.

» ALERT LOCK

ALERT LOCK is een elektronisch toestel waarmee u permanente controle kunt uitoefenen op voertuigen. Het toestel stuurt een alarm naar een GSM of PC wanneer de toegangsdeur wordt geopend of gemanipuleerd.

» SPYLOCK

SPYLOCK is een herbruikbare elektronische verzegeling van de nieuwe generatie. SPYLOCK is ultra compact waardoor hij kan worden gebruikt voor zakken en reiskoffers of eender welke toepassing waarbij controle aangewezen is.

» BIOMETRISCHE BEATYCASE

De biometrische beautycase wordt geactiveerd door een druk op de knop, waarna een rood LED-lampje gaat branden, en de ingave van het correcte paswoord. Bij de juiste vingerafdruk gaat de beautycase open. Zolang het systeem niet wordt geactiveerd, is het in slaapstand.

» BIOMETRISCHE ZAKENKOFFER

Sinds de beschikbaarheid van de biometrische technologie is Leghorn trendsetter in het ontwerpen en uitwerken van oplossingen met deze vorm van toegangscontrole.

» CARGO CONTROLLER

Met de CARGO CONTROLLER kunt u het transport van uw goederen traceren. De CARGO CONTROLLER is immers uitgerust met een GPS-satellietontvanger en met een GSM-modem die op eender welk tijdstip de locatie en de status van de CARGO CONTROLLER doorsturen.