SPEL EN ONTSPANNING

» TYVEK POLSBANDJES

Leghorn-Perfra biedt u een uitgebreid assortiment aan Tyvek® polsbandjes in een waaier van kleuren, patronen, zelfs met barcode, die mooi aansluiten bij uw evenement.

 

» PLASTIC POLSBANDJES

De plastic polsbandjes die Leghorn-Perfra u aanbiedt, zijn leverbaar in standaard uitvoering, premium stock designs en online personaliseerbaar.

» VINYL POLSBANDJES

De vinyl polsbandjes die Leghorn-Perfra u kan leveren, zijn ideaal als vorm van visuele en snelle identificatie of als securiteit tijdens evenementen en festivals.

» TYVEK RFID POLSBANDJES

Leghorns Tyvek RFID polsbandjes voor éénmalig gebruik worden gebruikt bij korte ziekenhuisverblijven.
De polsbandjes hebben een zelfklevende strook waardoor ze snel en gemakkelijk kunnen worden aangebracht maar ook worden verwijderd.

» PLASTIC RFID POLSBANDJES

Leghorns polyethylene RFID polsbandjes voor éénmalig gebruik worden gebruikt bij ziekenhuis-verblijven van korte tot middellange duur.

» RFID ABS-POLSBANDJES

 De standaardkleur van de ABS-polsbandjes is zwart.  Deze polsbandjes kunnen evenwel in een kleur naar keuze worden geleverd en ook in kleur worden bedrukt met bv. uw bedrijfslogo.

» RONDE PLASTIC JETONS

Ronde plastic tokens of jetons zijn een perfect betaalmiddel op evenementen, beurzen, festivals, pretparken of kermis-attracties of kunnen worden gebruikt als tegoedbon. Ze kunnen worden bedrukt met uw tekst, logo of merknaam in contrastkleur of in reliëf.

» RECHTHOEKIGE PLASTIC JETONS

Rechthoekige plastic tokens of jetons zijn een perfect betaalmiddel op evenementen, beurzen, festivals, pretparken of kermis-attracties of kunnen worden gebruikt als tegoedbon. Ze kunnen worden bedrukt met uw tekst, ëf.