WAPENS EN MUNITIE

» BLOCKBAR

Barrièreverzegeling voor containers.
De standaard versie van BLOCKBAR is de meest economische barrière-verzegeling voor het blokkeren van de centrale stangen van de container

» FORKSEAL C

Veiligheidssysteem voor containers gericht tegen terrorisme en illegale immigratie.
Forkseal® garandeert een waterdichte beveiliging van de containerdeuren tegen de toenemende pogingen van inbreuk door illegale immigranten op zoek naar een uitweg naar vrijheid.

» FORKSEAL ME

Veiligheidssysteem voor containers gericht tegen terrorisme en illegale immigratie
Forkseal® garandeert een waterdichte beveiliging van de containerdeuren tegen de toenemende pogingen van inbreuk door illegale immigranten op zoek naar een uitweg naar vrijheid.

» NEW FORKSEAL®

NEW FORKSEAL® kwam tot stand door onze jarenlange ervaring in en R&D van diefstalpreventiesystemen voor vrachtvervoer.
Deze “barrièreverzegeling” beveiligt containers tegen de ernstige dreiging van illegale immigratie, terrorisme en inbraken.

» CARGO CLAMP

CARGOCLAMP is een “high security seal” ontworpen ter preventie van pogingen tot fraude waarbij gebruik wordt gemaakt van het verwijderen van de containerdeuren.
CARGOCLAMP bedekt de deurhendels en biedt hierdoor bescherming tegen potentiële pogingen tot fraude en manipulatie. Tegelijkertijd blokkeert de CARGOCLAMP de deuren van de container.

neptuneseal

» NEPTUNESEAL

NEPTUNESEAL  is de eerste bolt seal ISO\PAS17712: 2010 approved, met het interne metalen gedeelte dewelke 18mm. overschrijdt.
Ons innoverend design (pat. pending) wordt gekenmerkt door 2 metalen ‘vinnen’, gehecht aan de pin, deze passen perfect en op een veilige manier in het sluitstuk van de huls.

» CARGOSECURITYSEAL

Our “CARGO SECURITY SEAL”  is among the best container seals that the market offers nowadays.
Completely covered with plastic coating. “Male and female” pieces combine  to form one unique piece.
Double customisation and Double numbering. It is impossible to break open without leaving visible signs of tampering.

» CONTAINERSEAL

Completely metallic container seal. Closure by a simple finger click.
Once closed the seal has to be destroyed to reopen it.

» RAILCARSEAL

• Bijzonder resistent metalen veiligheidszegel
• Railcarseal is leverbaar in volgende pendoormeters: 14 mm, 12 mm, 10 mm.
• Ttrekkracht: meer dan 2.500 kg

» TRUCKSEAL

• Bijzonder resistent metalen veiligheidszegel
• Railcarseal is leverbaar in volgende pendoormeters: 14 mm, 12 mm, 10 mm.
• Ttrekkracht: meer dan 1.500 kg

» CABLESEAL

Kabelverzegeling leverbaar in 6 verschillende kabeldoormeters. Elk type is zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig aantrekbaar.

::. SECURETAPE

De veiligheidstape SECURTAPE is geschikt voor handmatige of technische toepassingen en kan worden gebruikt zoals gewone verpakkingstape.

::. GEPERSONALISEERDE PLAKBAND

Gekleurde tape met gekleurde opdruk voor onmiddellijke en snelle herkenning van uw pakketten.

» DESTRUCTIBILE LABELS

Deze veiligheidsstickers of veiligheidsetiketten worden vervaardigd uit bijzonder fragiel materiaal en hebben een krachtige lijmlaag. Hierdoor is het onmogelijk om de veiligheidslabels ongeschonden of in zijn geheel op te lichten of te verwijderen .

» VOID LABEL

De “void labels”, ook veiligheidstickers of veiligheidsetiketten genoemd, worden gebruikt en zien er uit zoals een gewone sticker of een gewoon etiket . Wanneer het “void label” wordt opgelicht of verwijderd, laat het een residu achter op het voorwerp waarop het werd gekleefd. Het “void label” ongeschonden herkleven, is hierdoor onmogelijk.

» RFID CONTAINER LABEL

• Volgens de douane-authoriteiten zou er jaarlijks zo’n 60 % van de cargo ontsnappen aan een Europese douanecontrole.
• 20 % van de verschepingsdocumenten zouden niet worden gecontroleerd. In elke haven zouden er zo’n 50.000 valse documenten circuleren.

» E-LOCK GOLD

GSM/GPS technologie voor strategische toegangscontrole
E-LOCK GOLD is een elektronisch toegangscontrole- System dat in real time ook zijn locatie communiceert via GSM/GPS-technologie tijdens voorgeprogrammeerde intervallen. Bij ongeoorloofde toegang genereert E-Lock Gold een alarmsignaal naar een gsm of pc.

» SPYLOCK

SPYLOCK is een herbruikbare elektronische verzegeling van de nieuwe generatie. SPYLOCK is ultra compact waardoor hij kan worden gebruikt voor zakken en reiskoffers of eender welke toepassing waarbij controle aangewezen is.
SPYLOCK wordt gevoed door een interne batterij en klok die gedurende lange tijd zelfstandig functioneren, zonder onderhoud of zonder de batterij te herladen.

» Art. MALABO

De MALABO lijkzak wordt standaard geleverd met een gratis label om aan het lichaam te bevestigen.
Deze lijkzak wordt gemaakt uit duurzaam en stevig materiaal en is geschikt voor normale vervoers-omstandigheden.

» Art. COPENAGHEN

Deze herbruikbare veiligheids-tas is ontwikkeld om op een veilige manier in beslag genomen wapens en andere grote voorwerpen te vervoeren.
In een doorzichtig venster, dat enkel langs de binnenzijde van de tas toegankelijk is, kunnen bv. transportdocumenten of elektronische tags worden opgeborgen.

» PAC SAFE (dubbele nummering)

• De sluiting van PAC SAFE is gemaakt met een extra krachtige lijmlaag. PAC SAFE is bedrukt met twee identieke cijfers: één op de envelop zelf, het andere nummer bevindt zich op het ontvangstbewijs.

» PAC SAFE PLUS (met nummering)

Het uniek serienummer van Leghorn-Perfra’s PAC SAFE PLUS (VOID) enveloppen zit verborgen in de binnenzijde van de envelop Leghorn-Perfra garandeert u dat dit serienummer uniek is. Het is onmogelijk om het te frauderen of te manipuleren.

» PAC PLUS (ongenummerde)

De sluiting van PAC PLUS is gemaakt met een extra krachtige lijmlaag.
Bij het verwijderen van de strip komt de lijmlaag meteen vrij.
Om veiligheidsredenen bevindt de lijmlaag zich over de volledige breedte van de envelop.